Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Преди няколко дни певицата Ива Давидова сътвори тотален музикален

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgПреди няколко дни певицата Ива Давидова сътвори тотален музикален
Коментари Харесай

Авторката на хита за безводието в Перник: Измислих песента след 5 дни без една капка

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Преди няколко дни певицата Ива Давидова сътвори цялостен музикален шлагер - песента " Перник нема вода ". Тя е точно от този град и е жертва на рецесията с безводието поради пресъхналия язовир Студена.

``
реклама

" Това е ария по автентичен случай, персонално претърпяно е. Създадох я след пет дни без капка вода в моя квартал Църква. В най-големия ми гняв потърсих своето избавление. Ядът е толкоз голям. Запитах се по какъв начин ще се спася от това психологично положение. И се замислих, че народът е оживял, тъй като се е смял, тъй като е пял. Песни са писани дори и по време на война. Не съм очаквала да стане подобен шлагер, по-скоро беше на подбив. Самоиронията е висша форма на разсъдък ", сподели тя в ефира на " Нова телевизия ".

" Интелектуалците одобриха доста добре тази ария, тъй като познават пернишкия комизъм. Ние сме известни с това, че се майтапим сами със себе си. Не съм сигурна, че от ВиК Перник биха ме поканили на коледния си прием. Но тази ария звучи от всяко заведение в Перник, тъй че ще я чуят все ", коментира още певицата.

" Всеки ден звънях на ВиК-Перник, а те ми обясняваха, че водата е пусната. Паднаха политически глави, само че решение на казуса няма. На доста от съгражданите им тече кална вода. Къпем се със боязън да не спре водата ", изясни още Давидова.

Тя разкри, че е приключила логика на психиката, само че се занимава единствено с пеене от 12 години. Има доста задължения, един от които е за Нова година, който е признат надалеч преди песента й.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР